Inca Shamansk Energimedicin och Healing

Under min resa med Inkas Q´ero shamaner har de delat med sig av deras uråldriga visdom om vårat energifält och dess anatomi. Vi vet att kroppen har organ och är en komplex och fascinerande mekanism men när jag nu studerar energifältet ser jag hur denna anatomi är minst lika djup och komplex som vår fysiska kropp. 
Vi använder oss av olika behandlingsformer för att hela våra klienter beroende på om problemet är psykiskt, fysiskt eller själsligt.

I den Inka shamanska energimedicinen ser vi att den själsliga hälsan är det som kommer att ha en stora betydelse för din fysiska hälsa då det du bär med dig energimässigt påverkar och manifesterar hur du lever, tänker och vandrar genom livet. 


Vårt energifält håller betydelsen för vår hälsa

Runt vår fysiska kropp finns ett energifält som håller informationen om vårat fysiska, emotionella och andliga jag. Likt en dators program/mjukvara som styr hur datorn tänker och beter sig. 
I healing plockar vi bort de tunga energier som skapats genom känslomässiga, genetiska eller karmatiska upplevelser inom detta eller tidigare liv. Dessa upplevelser och tunga energier lämnar avtryck i vårt energifält. Tunga energier kan lagras genom tidens gång och störa det energiflöde som är menat att strömma fritt genom vårt energifält, chakran och fysiska kropp. 

Då energier inte ofta uppfattas med våra fysiska ögon så kan vi heller inte veta att vi påverkas av dem. Det enda sättet för vårt energifält att göra oss medvetna om vad vi bär med oss energimässigt är att visa det genom känslomässiga och fysiska motgångar i våra liv. Genom att rensa och omvandla dessa tunga energier, kan energifältet läkas som påverkar immunförsvaret och vår cellstruktur vilket gör att kroppen återuppbygger sig själv och sin kontakt med själen. Detta kommer att påverka hur vi lever, åldras och en dag kommer att dö.

Vi lever då inte längre som ett resultat av ditt förflutna, utan blir istället resultatet av den du vill vara och kommer att bli i framtiden.

Ju fler sessioner man genomgår desto djupare healing kan man uppnå. Ju mer man renar energikroppen desto större blir förändringarna i livet. 
Ofta bär man på tunga energier då vi levt många liv där upplevelser kan ha satt sina spår för att sedan påverka och begränsa oss i detta. När du går djupare i healing expanderar och öppnar sig din själ vilket gör att du ser, blir medveten och manifesterar livet från en helt ny plats.

Istället för att leva upp tunga minnen som manifesterar ett annat liv än vad du innerst inne kanske skulle vilja leva kan du nu finna en djupare trygghet, styrka och fantastiska gåvor hos dig själv som du aldrig tidigare kunnat se eller känna.

Tänk att få möjligheten till veta att du kan släppa det gamla och istället möta livet från en ny plats där du skapar varje dag genom glädje och balans. 
Ju renare energifältet är desto större skift upplever man i livet.


Bokar du en healing rekommenderar jag att du kommer tre gånger, en gång i månaden under tre månader. Detta för att vi under första gången renar ditt energifält och "förbereder jorden". Andra gången planterar vi ett nytt frö av nya möjligheter i ditt liv och sista gången får vi detta frö och möjligheterna att blomma i livet. Efter dessa tre gånger kan du alltid fortsätta healingen för att komma i kontakt med djupare delar av dig själv och då även komma när du känner att det är behövligt. 

Du behöver inte tro på healing för att det skall fungera då alla har ett energifält oavsett om vi vet om det eller inte. Det viktiga är att du som klient vill hela det som påverkar dig negativt då jag inte kan hjälpa en rökare att sluta röka om den inte själv vill det.
Genom din vilja att finna fysisk, psykisk eller själslig hälsa kommer jag att guida dig genom en ny port i livet av möjligheter, sedan kommer du att med nya verktyg och viljan att vandra genom dörren till ett nytt liv.